Hopp til navigasjon Hopp til innhold
 
A+
RSS
Information in English
Du er her:  Oslo kommune > Bymiljøetaten > Friluftsområder > Marka > Markastuer > Linderudkollen

Linderudkollen – kommunal markastue i Lillomarka


Linderudkollen ligger vest i Lillomarka, ca. 300 moh, ved Kapteinsputten. Stua ligger nær utfartsparkeringsplass og bussholdeplass og er et godt utgangspunkt for turer i Lillomarka. Egner seg også for alle som vil ha ekte markafølelse nær parkering og kollektivtransport.

 

 

Hvordan kommer du deg dit?Buss nr. 56 går fra Torshov og har stoppested ved Linderudkollen. Du kan også ta bil til utfartsparkeringsplassen. Alternativt kan du ta buss til Stig eller Tonsenhagen eller bil til utfartsparkeringen ved Isdammen på Årvoll. Bruk reiseplanleggeren til høyre og finn en reiserute som passer!

Herfra kan du gå på ski i velpreparerte løyper med lys, eller til fots på brøytet vei om vinteren. I barmarkssesongen kan du gå på merkede stier og veier fra Årvoll, Stig, Tonsenhagen og Trollvann.
Finn din turløype i interaktivt tur- og løypekart

Kontaktinformasjon/vertskap
Oddbjørn Heltene, tlf./mobil: 22 22 84 55 / 900 95 961 / 91 75 33 71, web: www.linderudkollensportsstue.no

Kort om stua
Linderudkollen har 100 sitteplasser i en koselig peisestue. Den har også et fint uteareal der du kan nyte mat og drikke – og utsikten over Kapteinsputten.

Linderudkollen er tilrettelagt for syns- og bevegelseshemmede. Toalettanlegget på Linderudkollen er nyoppusset.

Ved Kapteinsputten er det offentlig badeplass og godkjent ildsted.

Linderudkollen sportsstue vinterstid. Foto: Friluftsetaten (klikk for å se større bilde) Linderudkollen sportsstue om sommeren. Foto: Friluftsetaten (klikk for å se større bilde)

Rullestol-symbol, tilrettelagt for alle

Særlig kjent for
Et godt utvalg av hjemmebakst og påsmurte rundstykker. Stua tilbyr også bakverk for folk med gluten- eller laktoseallergi.

Turtips
Turtips med Årvoll som utgangspunkt


Relevante lenker

Relevante brosjyrer/publikasjoner


Se også